Ferizaj

 

Regjioni I Ferizajit
 

Emri dhe Mbiemri ProfesioniInstitucioni Qyteti
1Dr.Fatmir XheliliNeuropsikiaterPrivatShtime
2Dr.Bahri GogaNeuropsikiaterPrivatFerizaj
3Dr.Muharrem AsllaniNeuropsikiaterQSHMFerizaj
4Dr,Mensur QiraxhiuPsikiaterQSHMFerizaj