Gjilan

 

Regjioni I Gjilanit


Emri dhe Mbiemri ProfesioniInstitucioni Qyteti
1Dr.Shkelzen KadriuNeuropsikiaterSp.PërgjithshëmGjilan
2Dr.Afrim CanaPsikiaterQSHMGjilan
3Dr. Ramadan HalimiPsikiaterSp.PërgjithshëmGjilan
4Dr.Aferdita Mulliqi-LatifiPsikiaterSp.PërgjithshëmGjilan
5Dr.Qemajl RexhepiPsikiaterSp.PërgjithshëmGjilan
6Dr.Zymer Kastrati NeuropsikiaterSp.PërgjithshëmGjilan
7Dr.Aziz ZubakuNeuropsikiaterBanja e KllokotitViti