Pejë

 

Regjioni I Pejës   
 

Emri dhe Mbiemri ProfesioniInstitucioni Qyteti
1Dr.Mustafe KurmehajPsikiaterSp.PërgjithshëmPeje
2Dr.Muhamet HalitiPsikiaterSp.PërgjithshëmPeje
3Dr.Prren RrapajNeuropsikiaterSp.PërgjithshëmPeje
4Dr. Kastriot GojaniPsikiaterQKMFKline
5Dr.Shpresa PavatajPsikiaterSp.PërgjithshëmPeje
6Dr.Nysret PepajNeuropsikiaterQSHMPPejë
7Dr.Gani RamajNeuropsikiaterSp.PërgjithshëmPeje
8Dr.Anton ShllakuPsikiaterQKMFKlinë
9Dr.Ngadhnjim MehmetiPsikiatërB.DubravësIstog