QSHM-Ferizaj

QENDRA E SHËNDETIT MENDOR NË FERIZAJ

Qendra e Shëndetit Mendor në Ferizaj,ka nisur punën më 13 korrik të vitit 2001. Stafi i kësaj qendre përbëhet nga një neuropsikiatër, dy këshilltare psiko-sociale, një pedagog, dy kryeinfermierë, shtatëmbëdhjetë infermierë, një punëtor social, një punëtor administrativ, një vozitës dhe një kuzhinier.

Adresa:

Rr. Ramadan Rexhepi p.n  Ferziaj

Tel: 0290-321-836

Shtëpia për Integrim në Bashkësi

Shtëpia Integruese funksionon që nga viti 2006, në kuadër të QSHM-së në Ferizaj. Në të janë të punësuar shtatë infermierë dhe një kryeinfermiere.