QSHM-Prishtinë

QENDRA E SHËNDETIT MENDOR NË PRISHTINË

Në kuadër të Shërbimit Profesional të Shëndetit Mendor në Prishtinë janë: Qendra e Shëndetit Mendor në Prishtinë, Qendra e Shëndetit Mendor në Podujevë, Shtëpia Integruese në Bresje dhe Shtëpia Integruese në Drenas.

Qendra e Shëndetit Mendor në Prishtinë e ka filluar punën më 16 shtator të vitit 2003.

Stafi i QSHM-së në Prishtinë përbëhet nga dy neuropsikiatër, njëzetekatër infermierë, një këshilltare psiko-sociale, një punëtor administrativ, një zyrtare e prokurimit, një vozitës dhe shtatë punëtorë ndihmës.

Numri i klientëve që janë në përkujdesje të vazhdueshme në Qendrën e Shëndetit Mendor dhe numri i Dosjeve te tyre shkon deri në 2000.

Adresa:

Ulpiana, Rr. “Henry Dynant”, p.n. (mbrapa AAK-së)

Prishtinë

Kontakti:

Drejtor Dr.Sami Rexhepi Neuropsikiater tel 044120640

Tel.: 381 38 542 195; 542 199; 542-168

Email: qshm_pr@yahoo.com